Aplică pentru contul de furnizor

Deoarece furnizorii vând produse pe piața noastră, noi (CRIS PROVIDING SERVICES SRL) trebuie să solicităm anumite informații despre acestea. De exemplu, numele companiei și descrierea unui furnizor sunt afișate clienților și servesc la deosebirea furnizorilor între ei; adresa este utilizată pentru calcularea tarifului de expediere.

Cu toate acestea, solicităm și câteva date cu caracter personal, cum ar fi prenumele / prenumele și adresa de e-mail. Acestea sunt necesare pentru crearea unui cont de administrator al furnizorului în sistemul nostru. Furnizorii lucrează cu piața prin astfel de conturi. Adresele de e-mail sunt necesare, deoarece disting administratorii unii de alții. Vă conectați la magazin introducând adresa de e-mail pe care o furnizați aici. Numele sunt necesare, deoarece un singur furnizor poate avea mai mulți administratori - este mai ușor să gestionați responsabilitatea în acest fel.

De asemenea, trimitem e-mailuri legate de cont (cum ar fi notificări privind starea comenzii, e-mailuri de resetare a parolei și multe altele) la adresa de e-mail furnizată. Din acest motiv, trebuie să stocăm adresa dvs. de e-mail în timp ce rămâneți clientul nostru. Dacă decideți că nu mai doriți să lucrați cu piața noastră și doriți ca datele personale să fie eliminate din baza noastră de date (sau dacă doriți să obțineți toate datele personale asociate contului pe care le avem), trimiteți un e-mail la info@bigcart.ro.

Dacă credeți că datele dvs. cu caracter personal au fost utilizate în mod abuziv, aveți dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere. Suntem obligați de Regulamentul general al UE privind protecția datelor să vă informăm despre acest drept; de fapt, nu intenționăm să vă folosim greșit de date.

CERERE DE CONTEXT